gkcalyaa Kızlar adetten bir ya da iki gün önce 7 mm di uygun mu sizce adete yakın diye mi ince çıktı acaba bu konu hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi
tahamommy gkcalyaa adete yakın kalınlaşır incelmez diye biliyorum canım, kalınlaşıcak ki gebelik oluşmazsa o rahim duvarı dökülüyor adet olunuyor, yani senin adetine daha var yumurtlama da olabilirsin değerlendir bence, adet olana kadar her zaman şans vardır
Selim_Alparslan gkcalyaa Benim ikinci gebelikte rahmim cok kalın değildi ve içeride kanama alani vardı progestan kapsül ve iğnesini kullanmıştım
gkcalyaa tahamommy şöyle söyleyeyim yumurtlama değerlendirdik bekliyorum bat 18 i. Adet olacağım gündü evet şimdi daha net hatırladım 7 mm ölçüldü ince mi acaba kafama takıldı
tahamommy gkcalyaa kız daha 8 gün var kalınlaşır bence, adete yakın 10-12 mm olması gerekiyor yazıyor bende tam ölçüleri bilmiyorum da, birde gebelik olsa da olmasa da rahim kalınlaşır yani her halukarda kalınlaşıcak, yumurtlamadan net emin misin kaç gün oldu
gkcalyaa tahamommy korktum ya inceyken tutunma olmaz diyolar ya kontrole gittiğim gün işte akşamına lekelenme oldu adetim gelmeye başladı o zaman 7 idi 7 sınırmış
ozlemozdemir09 gkcalyaa dün kadın doğuma gittim doktor rahmi baktı 12 milim kalınlaşma var dedi. bebek için henüz çok erken dedi adetin Gecikirse gel bakalım dedi ama vajina mı içerisinde yumruğu hissediyorum
Selim_Alparslan gkcalyaa bana bebeğin tutunması için verdilerse aşkım eğer evet kalınlaşması için. Birde o hormon düşük olunca galiba veriliyormuş tutunması için 🤲 Rabbim sana bağışlasın inşallah tutunur🌷