begumkaya2 aley98 Yaa sağlıkla büyütün inşallah bebişinizii, bizimde nasipse son 3 gün, gelmezse Salı günü yatış, sağlıkla kolaylıkla atlatalım inşallah. Siz iyisiniz umarım☺️
aley98 begumkaya2 çok şükür iyim biraz ağrılarım var oda hareket ettikçe hafiliyor sizde sağlıkla kavuşun
begumkaya2 aley98 Amin inşallah çok teşekkür ederim, inşallah tez zamanda daha da hafifler tamamen geçer, sağlıkla büyütün bebişinizi🌸
susam_65 Abariiii benim daha 211 gün var ne güzel sizlerin az kalmış koca bir yaz beni bekliyor üçüncü gebelik yaş 28 ama hiç enerjim yok nasıl bitecek bu günler 🥴
miniginannesi__ dlkkrms inşallah 🌸 cinsiyeti ne bebeğinizin bizimki kız bakalım ne zaman doğurcaz sizi takip ettim bu arada 💝
birbebekveannesi_ esraadgzl17 Sağlıkla gelsinler inşallah zaman bi geçiyor bı duruyor gibi ☺️ Nasıl geçiyor hamilelik
esraadgzl17 birbebekveannesi_ vallahi kasık ağrım var biraz fazla ayakta kaldığımda kasıklarımda baskı hissediyorum penguen yürüyüşlerime başladım şimdiden sende var mı canım böyle bir sıkıntı
miniginannesi__ dlkkrms teşekkür ederim ^^ beyefendinin ismi belli mi 💙ilk gebeliğim yaş 29 yozgatta yaşıyorum siz 🌸
dlkkrms miniginannesi__ kuzey ❤️sizinkinin bellimi🤍ne güzel bende 36 yaşındayım istanbuldayım bir bebek kaybım var ikinci hamileliğim gün sayıyorum kavuşmak için ☺️
kmulhim Mammaamai benim durmuyor dün yine sancılandım 2 cm olmuş açıklık böyle böyle durdurmaya çalışıyoruz dedi doktorum çarşambaya kadar en azından tutalım ciğer geliştiriciler etkisini göstersin dedi. Siz 37 demiştiniz neden durdurdular ki
Mammaamai kmulhim benim de dün gece sancım oldu baya ama düzensiz bugün iyiyim durdu yine. Doktorum 39 a kadar dursun istiyor 1 gün bile içerde kalsa kardır dedi
kmulhim Mammaamai aynen öyleymiş ya kilodan cok içerde ne kadar kaldığı önemliymiş ama doktor bu durmayacak fazla dedi 37’ye kadar tutsak öpüp başımıza koyacağız 😅