ayya09 Merhaba kızlarım 2 gün arayla verdim yaşıyorum değerlerimi 75 178 373 782 Artık bence dış gebelik olamaz çünkü değerlerim iki kat artıyor genelde dış gebelikte çok dengesiz artıyor nasıl sizce kizlarimmmm
Yusufunannesi_ ayya09 değerleriniz gayet sağlıklı artış göstermiş ama dış gebeliğin beta ile alakası yok maalesef. Ben 3400 beta ile öğrendim, 2 gün sonra 8700 küsürlere çıktı doktor yine de keseyi rahim içinde görene kadar dış gebelik değil demedi.
ayya09 Busranur_mnts pazartesi çağırdı beni pazar günü değerim büyük ihtimal 1.564 olacak pazartesi de 1600 olur diye düşünüyorum oazartesi cagridi zaten doktor kese için beni görürüz bence demi
ayya09 Yusufunannesi_ dış gebe degiksiniz ama demi bide Vajinal olarak 1500 de gözüküyor kese öyle demişti doktorum
Yusufunannesi_ ayya09 bende 3400 çıktığında göründü vajinal ile ufak bir kese 8700 çıkınca karından göründü bugün 10 haftalık oldu👼
kurkmantosuzmadonna ayya09 bilmiyorum. Ben gem öğrenmiştim zaten biraz. 6. Haftada gitmiştim o zaman keseyi de normal ultrasından görüldü.