anee234 beautiful_ valla bacim her boku yiyor sonra gelip sensiz yapamam yaşayamam dünyadaki ne kadar romantik söz varsa söylüyor yazıncada şuphe eder oldum artık😅🤪 ne bok yedi yine acaba diye
melegim91 eslem2121 2 canım lafın gelişi dedim yani öyle aşk meşk sözleri kalmıyor en fazla seni seviyorum gelirken şunu al aşkım bunu getir aşkım böyle oluyor yani nerde böyle destan yazacak koca 😁
eslem2121 melegim91 yok bacım benimde öyle 6 yıldır evliyiz tek konuşmamız evin lazımlıkları çocukların lazımlıkları Allah var eve gelince konuşuyoruz günün kritiğini
melegim91 eslem2121 Benimki de öyle bacım eve gelince gene bi günün özeti geçiyor allahtan kocam olan şeyleri anlatmayı sever de sohbet edebiliyoruz 😁😁
eslem2121 melegim91 bnmde sever işi düştüğünde de melek gibi günaydınlar kalpler öpücükler atar ne istesem alır
GozdeKB beautiful_ Canıma can yoluma yoldaş kalbime huzur hayatıma neşe katanım olur musun? Yazıp çiçek göndermişti sevgiliyken hiç unutmam..🥰
melegim91 beautiful_ Amann çokta şey yapmamak lazım iyi hoş geçinip gidiyoruz yeter buna da şükür 😅😅😅
28nisan beautiful_ bizim ki ayrı kalmıyor ki geliyor her yere arkamızdan 😂 ya da sabah bırakıp akşam alıyor uyuyamam ben tek başıma diye 😂 iyice değişti evlenince