nurellaaa__ beautiful_ öyleler canım benimkinin hiç romantikliği yoktur zaten bildiğim için beklentim de Yok 😂
28nisan beautiful_ evet uzun zamandır bende yapmayınca trip atacaktım ama içinden geldiğinde geliyormuş demek ki 😅 yanımdayken yapar ama mesajda yapmıyordu uzun zamandır 🥰
QueenBahar_ eslem2121 Ayy sorma bacım benim bana şarkı bile söylüyor çok farklı bir dünyasın benim gözümde diye djsjsjdjdn😂 Sen nerdesin ya özledim seninle sohbet etmeyi
bebi5_8 İlk buluştuğumuz gün ben seninle evlenicem görürsün demişti bende he he diyip geçiştirmiştim o gün hayatımın tamamen değiştiği o kadar yaşadıklarımın karşılığı buymuş demekki dediğim gün o yüzden o söylediği benim için her mesajdan daha değerli ☺️
aysgl330633 beautiful_ kapacağız bacım zamanla daha danromantik olmaya uğraştırıyorum ama yok eşim diyor ki benimsen evcilleştirsin ben su bardağı ile çay bardağını ayırt edebilen biri değildim🤣🤣🤣 Çiçek getiriyor napıyım bu kadar romantiğim diyor🤣🤣
osimdiannee beautiful_ buraya şair kocaları okumak için geldim. Güzel şeyler görürsem trip vakti yükleniyor 🤣🫶
28nisan beautiful_ bizim ki ayrı kalmıyor ki geliyor her yere arkamızdan 😂 ya da sabah bırakıp akşam alıyor uyuyamam ben tek başıma diye 😂 iyice değişti evlenince