ikinciyesekeranne beautiful_ ay sorma valla 😄 Erkek eşine çok sevdiğini söylerse sık sık kadın şımarırmış o yüzden öyle sık sık söyleyemezmiş haspam 😄 Bana diyo sen kadınsın senin söylemen lazım dedim oldu platonik aşık gibi senin peşinden koşçam 😄
kimchikimdi beautiful_ Ay çok iyi yapmiss🎉🎉 İlk zamanlar utangaçlık olurdu ama sonradan kendim atıyordum skwjdkfjla
beautiful_ kurkmantosuzmadonna 7 aydır onla yola devam ediyordum kimyasal gebelik geçirdiğimde de onlaydım ama başka doktorun görüşlerini de istiyorum cinsiyet için bir görüş daha almak istiyorum 🤭
fatma0623 beautiful_ hanım çocuk uyandı mı kahvaltı yaptı mı kaka yaptı mı yemekte ne var 😂😂😂 bizim çocuk sonrası mesajlarımız 🫣
aysgl330633 beautiful_ kapacağız bacım zamanla daha danromantik olmaya uğraştırıyorum ama yok eşim diyor ki benimsen evcilleştirsin ben su bardağı ile çay bardağını ayırt edebilen biri değildim🤣🤣🤣 Çiçek getiriyor napıyım bu kadar romantiğim diyor🤣🤣
Alya05 beautiful_ nioooo hiçç 😆😂 Ben eşime desem bana güzel şeyler yaz. Diyecek sen niye yapmıyorsun 😆🤣😂 halbuki bilmiyor kendi söylese kârşılık olacak