beautiful_ Sevgilim canım karım, seni ne kadar çok sevdiğimi ifade etmeye kelimeler yetmiyor. Her gün seninle geçirdiğim her an, kalbimdeki sevginin daha da büyümesine neden oluyor. Seninle olan her anım, hayatımın en değerli anları haline geliyor. Seninle birlikte olmak, hayatın bana sunduğu en büyük armağanlardan biri. Seninle birlikteyken, dünya etrafımızda dönüyor gibi hissediyorum. Seninle geçirdiğimiz her an, beni daha iyi bir insan yapmaya teşvik ediyor.Senin sevginle dolu bir hayat, benim için her şeyden önemli. Seninle birlikte olduğumda, hiçbir şey imkansız değil gibi geliyor. Senin sevgin, beni güçlendiriyor, motive ediyor ve her zorluğun üstesinden gelmemi sağlıyor. Seninle birlikte olmak, her günümü aydınlatıyor ve her sabah uyandığımda yüzümde bir gülümsemeyle uyanmama neden oluyor. Seninle geçirdiğim her an, benim için bir hazine. Seninle birlikte olmak, hayatımın en büyük mutluluğu ve en büyük şerefi. Seninle birlikte olduğum için minnettarım ve seni sonsuza kadar seveceğim sakın unutma prensesim aşkın her zaman seninle. böyle bir şey mesaj atmış geçen yıl 😅😅 uzun zamandır böyle mesajlar gelmiyor tabii 😅😅