mystery94 Esma006 ay şok oldum inş yalancı pozitif değildir nimomudur nedir bu markayada güvenmiyorum da ama ilk defa bu kadar belli oldu bide bu ay çatlatma iğnesi ilaç fln hiç bişey kullanmadım doktor dinlen demişti diğer ay aşılama yapalım demişti 😳😳😍😢
Cansin_01 mystery94 kuzum üzmek istemem ama Nimo bende yalancı pozitif çıkartmıştı. İnşallah doğrudur bu. Ben testlerden yana çok dilim yandı hiç bir erken gebelik testine guvenim kalmadı awox da dahil buna
mystery94 Cansin_01 of vallahi yaaa öyle kuzumda ben önceden de bunu kullandığımda yalancı pozitif çıktı ama bu kadar belirgin değildi onda heveslendim :(((
Cansin_01 mystery94 çok erken yapmışsın bebişim o kadar erken böyle belirgin yapması da garip geldi bana ama inşallah yanilirim da gerçek bir pozitiftir. Sabah benimde testim pozitifti gölgeli çıktı ama işte iğne vuralı 13 gün oldu iğne etkisi olursa diye korkuyorum bende
mystery94 Cansin_01 evet demi kuzum çok erken daha 6 gün varken bu kadar çıkar mı ki ben bu ay iğne fln da kullanmadım ya ondan emin olamadım