yeliz1923 Elisa0110 işe kalktım kamu kurumunda çay servisi pereoneliyim o yüzden köyde oturuyoruz servis saat 7 de geçiyor 😬😁
Elisa0110 aysgl330633 Günaydın canım benim iyiyim çok şükür. Eşimi işe gönderdim uyuyamadım geri sen napıyosun nasılsın 💕
aysgl330633 Elisa0110 he iyi bari bi an korktum sancın filan mı var diye . Valla bende çocuğu sallıyorum bi çığlıkla uyandı uyutmaya çalışıyorum şükür iyiyim biraz uykusuzum uyusunda bayılacağım bende☺️
Elisa0110 twobabymomm aynıyız seninle bende eşimi gönderdim uykum kaçtı takılıp uykum gelirse uyurum 😅🤭
aysgl330633 Elisa0110 dinlen dinlen daha erken . Hani hep derler ya çocuk olsun uyuyamazsın . Bu söz çok sinir bozucu gelirdi bana ama gerçekten öyleymiş 🤦♀️ Uyu uyu💕💕
Elisa0110 egeemomms aaa Günaydın canım napıyosun dün sana yazacaktım biraz ağrım vardı unuttum nasıl geçti işlem iyi misin şimdi
egeemomms Elisa0110 dün olmadım şimdi gidicem canım sabahtan kürtaj olmadan halledecekler dua edin çok korkuyorum 🥹
Elisa0110 aysgl330633 hemen uyuyorum😊 zaten az kaldı bende uykusuzlar kervanın da yerimi alırım herhalde 😅🤭
Elisa0110 egeemomms dualarım seninle korkma allahın izniyle çabucak bitecek inşallah canım benim 😘😘💕🌺🫶