UFukrabia Kızlar 5 aylık hamileyim ve vücudumun her yeri çok şiddetli kaşınıyor ve dokundugum her yer agrı ve sızı içinde sizde böyle birsey oldu mu hiç :(
TUMES UFukrabia mevsimsel olma ihtimalide var hemen hamileliğe yorma çok rahatsız oluyorsan doktora görün amaa
Mym UFukrabia Hiç sorma canım 31+6 haftalığım 1 haftadır aynı sorunu yaşıyorum🤦♀️özelliklede gece yatağa girdiğim zaman dahada şiddetleniyor.Geçen kontrolumde doktoruma anlattım kan tahlili alındı ve ilaç verdi şimdi onunla idare ediyorum birazda olsa hafifletiyor.Bence sende bi doktoruna danış en azından hafifletmek için ilaç falan verir.şimdiden geçmiş olsun canım🌹
UFukrabia SevgibiR Genelde domates salatalık felan tüketiyorum onun dısında alerji yPacaktbirsey yediğimi sanmıyorum ama
UFukrabia Mym Tşk ederimhepinize canlarım 😘💕 Hergün nerdeyse duş alıyorum yediklerimede dikkat ediyorum ama yok günden güne artıyor dr a görünmek gerekti galiba yoksa geçmicek 😞
babymomm Mym canım sende dene istersen bende doktoruma sordum da vücut geriliyor ve kuruyor dedi nemlendir bol bol dedi bende banyo da önce güzelce ilifleniyorum daha sonra banyo suyuma bebek yağı döküyorum o suyla yıkanıyorum vücudum nemlendiğinden geçiyor şükür 🙏🏼
babymomm UFukrabia bende de oluyor dr sordumda vücudun geriliyor ve kuruyor ondan dedi duştan sonra nemlendir dedi bende duş suyuma bebek yağı döküyorum işe yarıyor önce güzelce bir iliflende yap