masall1801 Artık sola yatmak istemiyorum 30 haftalığım sola yatınca sol ayağım ve elim şişiyor bunu yaşıyan var mı
fundiiim masall1801 36. Haftama girdim ne sağ ne sol hiç bi türlü yatamıyorum saat kaç oldu yatak heryerime batıyor midem yanıyor muz yedim öylece duruyorum şuan
doublemom35 masall1801 bende 30 haftalığım 10 dakika sola yatıyorsam 20 dk sağa yatıyorum kafamın altında 2 belimde 1 bacak arasında 1 yastıkla uyuyorum sağa sola dönmenin sonunda çişe gidiyorum randımanlı uyku yok
kartanesii_ masall1801 sağa yatmayı deneyin biraz. Sağ sol fark etmiyor o an nasıl rahat ediyorsanız o şekilde yatın zaten vücudunuz dönmeniz gereken zamanı size hissettiriyor… ben sırtüstü ve yüzüstü haric 2 sekilde de yatıyorum sağ sol fark etmiyor
cennet033 doublemom35 😄bende aynı 30 haftalık eşime tututnıyom dönerken 😂😂 ama yastık koymuyorum ben birkaç sefer bacak arama koydum öyle
Melike3506 masall1801 sağa da yatıyorum sola da yatıyorum bir süre sonra elim kolum uyuşuyor zaten sonra diğer tarafa dönüyorum
orhismommmmmm masall1801 sürekli sola yatmabende 30 haftalıgım arada gece sağa dönup uyuyorum düz yatmanın zararı var
bsrelif Doktor bana makat gelişte olursa sürekli sola yat dedi. Hatta en son kontrole gittiğimde bu çocuk sürekli makat gelişte çok mu sağa yatıyorsun demişti bende evet dedim
mervekalkann masall1801 Ben de sola yatınca nefesim daralıyor sağa dönünce çok rahatlıyorum 27. Haftadayım
kedimekim masall1801 kendimi sola yatmak için zorlamıyorum zaten gece nereye yattığımı bilmiyorum habire bi de tuvalete kalkıyorum ama gün içinde yatarsam daha çok sola yatmaya çalışıyorum benimde kalçamın yanları acıyor artık
hghg masall1801 hep sola yatmak zorunda değilsiniz ben sağ sol karışık yatıyordum özellikle son haftalarda böyle yapıyordum ve hiçbir sorun yaşamadım