sinemysbaby Detaylı ultrason sonucu temiz olup, bebeği doğduğunda sıkıntı çıkan oldu mu. Yada sorunu ileri haftada belli olan?
SM5534 sinemysbaby Bitane fenomennin oğlunda olmuş çocuk 6 parmaklı ayak parmağı ama hiç kimse anlamamış doğunca görmüşler.Benim arkadaşımın arkadasınında çocuğunun kalbindeki problemi görememişlerdi.Kimse böyle bi durum yaşamasın inş
bahartopcu sinemysbaby benim başıma geldi maalesef. Detaylıda sadece kalpte minicik bir parlaklık vardı sonra heçti öneml değil tek başına bir şey ifade etmez dedler. Sonra 29. hafta sonlarında kalp hastası olduğunu öğrendik
sinemysbaby SM5534 ya ben genetik testte yaptırdım, 12. Haftada organ taramada yaptırdım. Şimdi detaylıyı bekliyorum. Ama tedirginim. Allahım yavrularımızı korusun.
sinemysbaby Nisannurr detaylı da bütün organlar tamamlanıyor aslında, sonradan çıka sorunlar gözden kaçan sorunlar gibi
SM5534 sinemysbaby Aminn inşallah Korkma canım Detal DNA temizmi geldi detaylıda iyi bir perinatoloğa git derim bence sıkıntı olmaz fetal dan çıkardı olsaydı azda olsa Yinede herseyi bilen Allah’tır Allahım kimseyi yavrusuyla sınamasın 🤲🤲🤲
sinemysbaby SM5534 genetik be fetal temiz geldi. Ama detaylı ultrason çok başka bir şey. Bence gebelikte en önemli kısım . Allah herkesi bu süreci güzel atlatsın. Bazı sorunlar fetal dna da çıkmaz mesela organ sorunu gibi
SM5534 sinemysbaby Doğrudur Bilemiyorum hersey çok değişti yüzde yüz bunda hersey çıkıyor denilen şeyde bile bişey çıkabiliyor detaylı ultrasyon bile görülemeyen olabiliyormus bunu bana detaylıya girdiğim perinatolog söylemişti Önemli olan güzel şeylerin olması kimse sorun yaşamasın
sinemysbaby bahartopcu şimdi baktım sayfa bahartopcu detaylıyı nerede yaptırdınız. Ciddi anamoliler gözden kaçmaz diye biliyorum. Vsd için gözden kaçıyor diye duymuştum ama. Şaşkınım. Bende detaylıya girdim tekrar giricem başka doktorda başka görüş olması adına
bahartopcu sinemysbaby Bilkent şehr hastanesinde yaptırdım. Daha sonra öğrendiğimizde sordum. O haftalarda kalp çok küçük oluyor görünmeyebiliyor dye açıklama yaptılar. Özelde gittğimiz doktorlar detaylıda görmeleri gerekirdi dediler
sinemysbaby bahartopcu Evet detaylıda görünmesi lazım 😔 bahartopcu kesinlikle evet giricem. Hatta belki çocuk kardiyolojine gidip fetal eko yaptırırım. Size şifalar diliyorum. Bir anne olarak nasıl strese girdiğimizi bir anne anlar bir de Allah 😔
bahartopcu sinemysbaby sağ olun🙏 inşallah güzel geçer hepsi🙏 kesnlikle söx konusu evlat olunca insan çok korkuyor, umarım her şey yolunda gider güzel haberler verirşsiniz🌸