gkc990_ @begumkaya2 Evet yakın baskıda yapıyor şimdi bende merak edıyorum 3.gebeliğim ama ilk gibi sanki 😂 hepimiz sağlıkla kuracağımıza alalım inşallah
atesvesu begumkaya2 amin inşallah Rabbim tüm hamislere kolay sağlıklı bir doğum nasip etsin sağlıcakla gelsin bebislerimiz aramızda 1 gün var o zaman 🥰
begumkaya2 atesvesu Evett bir güncük var, inşallah sağlıkla ve kolaylıkla kavuşalım bebişlerimize, doğumlarımız su gibi aksın geçsin anlamayalım bile🤲🏽☺️🩷
begumkaya2 azra01 Ayy sizde baya güzel sona yaklaşmışsınız, hadi hayrlısı olsun inşallah sağlıkla olsun🫶🏼🌸
Ozgedgn1 begumkaya2 pazartesi tam 40 oluyorum. 41 e kadar yolu var diyor ama ben itiraz edicem beklemek istemiyorum artık
begumkaya2 Ozgedgn1 40 bana da olması gereken ideali gibi geliyor ya sanki, Allah korusun kaka yapma olayları var ya o yüzden çok da uzatmamak gerek diye düşünüyorum ne biliyim☺️
csadioglu begumkaya2 bu gün tam 39. Haftada planlı sezeryan doğum gerçekleşti 🌸 hepinize kolaylık olsun inşallah
begumkaya2 csadioglu Yaa sağlıkla büyütün inşallah, iyisinizdir umarım ikinizde☺️ Aminn inşallah çok teşekkür ederiz🤲🏽💓
ece_469 csadioglu Nasıl geçti inşallah her sey yolunda gitmiştir. Benim de sezeryan olma durumum var . Doktorum spinali öneririm dedi ama emin değilim çok. Siz nasıl oldunuz genel mi spinal mi ?
begumkaya2 maco61 Az kalmıış sizinde, hayrlısı olsun inşallah, sağlıkla gelsinler. Kaç haftalıksınız şuan
maco61 begumkaya2 amin şuan 36+1 38+4 de alacak devlet hastanesine gidiyorum. zor geçiyor ama ya Hayırla kolaylıkla gelsin