kader27_68 hivdil hayır üçüncü doktor 26 Mayıs ile 1 haziran arası dedi bende kurban bayrmna denk gelmesin istiyorum inslh erken olmaz 😂
hivdil kader27_68 benimde o tarihlerde o yüzden bayramdan önceye kalır belki bayramdan dolayı kimselerde gelmez inşallah tabi 😃😂😂
Semilk05 ebrudefnee bende hatta nerdeyse hiç duymadım arkadaşlarım görümcem vs hepsi erkek ama kız senesine geçtik bence şimfiden sonra öğrenenler kız
Semilk05 BayMel ilk doğum mu olcak öyle oluyor ilkinde benim ikinci şimd bide bir ay sonra taşınma işlerim başlıyor zaman su gibi geçer herhalde
ebrudefnee Semilk05 doğrudur burada da yenileri çok takip etmedim genelde kendi haftalara olan postlara felan bakıyorum genelde erkek
BayMel Semilk05 ikinci doğumum ama ilkine göre zor geçiyor alt karında çok baskı var plasentam aşağıda olduğu için ☹️
_rahime_ badhomian baya zorlanmaya başladım baskı çok oluyo aşagıda bugün yine zorladı sabah ama geçiyor dinlenince yalancı kasılmalar sanırım
Semilk05 BayMel ay beniö ilk de plesanta aşşagıdsydı 30 da yukarı çıktı. Ama çok rahat bi gebelik geçirmiiştim. Şimdi hiç bir sıkıntı yok hamdolsun ama karnım çok aşşada ve önümde kasılmam çok biraz zorluyor
bebegimm26 BayMel benimde aşağıda ama rahim ağzını kapatmıyor demişti en son şimdi 28+5olduk bakalım kontrol var bu hafta benimde alt karnimda ağrı oluyor ondan kaynaklı mi göbeğimle beraber sağ tarafı sertleşiyor son 80 uygulama göre