024 ben de yaşamıştım ama benimki çok garipti, doktor her gittiğimde boş kese dedi, devlete gidiyordum doktor değişmekte aklıma gelmedi haftada bir çağırıyordu ama son 2 çağırışında kürtaja yönlendirdi ben kabul etmedim beklemek istediğimi söylemiştim. son yine kürtaj diyeceğini bildiğim için hazırlıklı gittim eşyalarımı hazırlamıştım çünkü 2 buçuk ay olmuştu yine boş kese derse , kürtajı kabul edecektim.. doktor yine boş kese dedi kürtaj dedi bende mabul ettim. kürtajdan önce detaylı ultrasonda görsün seni dedi, oraya yönlendirdi. gittimmm detaylıdaki doktor zaten benle hiç konuşmuyor sekreterine tıbbı terimler söylüyor ben duyuyorum sadece. ama embriyo dediğini duydum boyutu falan söyledi ve ben o an şok oldum bebek mi var yani dedimm, doktor cevap vermedi. en son kapıdan çıkmadan sekreterine sordum, doktoruna raporu attık 5-10 dakka bekle sonra git odasına o sana söyler dedi.. ben umutlanmıştım tabii.. kadın doğum doktorum, detaylıdaki doktor detaylıda embriyo görmüş,bekleyelim bakalım bir hafta dedi. ama bayrama denk geldiğinden o sıra 2 hafta sonra gel dedi. ben de o doktora artık güvenemedim çünkü öncesinde bana kesin bi dille hep boş kese diyordu..o yüzden bayramdan sonra özele gittim özeldeki doktor bebeğin 10 haftalıkken kalbi durduğunu söyledi ve cihazla bakar bakmaz embriyoyu gösterdi bana . vajinal bile değil karnımdan baktı… devlette karnımdan bile görülmeyen embriyo, özelde karnımdan görülmüştü. kalbi durmuş belli bi süre atmış 10. haftada kalmış dedi. muhtemeelen 1-2 hafta attı sonra durdu dedi😕😕