Enguzelbekleyis8080 Haftada 2525 di kilosu 36 ya gelince 2842 37+3 de 2973 çıktı doktor kilo alımı yavaşlamış dedi boyu 50 cm sizde durumlar nasıl
neslihanttk Enguzelbekleyis8080 35 haftada 3030 kg pazartesi kontrole gideceğim 37+2 de bakalom kaç kilo olmuş oğlum sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Enguzelbekleyis8080 neslihanttk Maşallah kilosu çok güzel benim bebekler hep düşük kilolu doğuyor ya son haftalarda yavaşlıyor
neslihanttk Enguzelbekleyis8080 ama bacım 25 kilo aldım yerken iyiydi de nasıl vericem şimdiden düşünüyorum 😂
Enguzelbekleyis8080 neslihanttk Bende 20 kilo aldım valla sağlıklı olsunlarda artık veririz bi şekil ne yapak 😂
happybusey neslihanttk valla bende aynı 54 le hamile kaldım sonuç 75 kiloyum şu an bakalım ne olcak kendimi taniyamiyorum valla 😁
rumeysa_ttkrky16 Kilosu düşük değil ki sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra da alırlar kilolu doğunca ne oluyo :D sonra zayıflıyor hareket etmeye başladıkça bizde 35. Haftadayiz 2.400 kilomuz 2. Oğlum 35 haftalık doğdu 2 kilo tansiyon sorunu oluyo son hafta protein de çıkmıştı bubyuzxen kilo alımını durdurmuş du
Enguzelbekleyis8080 rumeysa_ttkrky16 Diğer iki çocuğum da bu kiloya yakın doğdu küveze girdiler korkuyorum o yüzden
rumeysa_ttkrky16 Enguzelbekleyis8080 anladım birde şey sorucam bebeğin kilosu küçükse karın şeklini etkiliyomu mesela benim haftama göre karnım büyük değil çok 2. Oğlumda da öyleydi kilosu çok yoktu ondan mı die düşündüm
Enguzelbekleyis8080 rumeysa_ttkrky16 Benim göbeğim çok büyük ikiz karnı gibi vallahi ama gebelik sayısına göre de değişiyormuş
tuuba__sarac Doktorlar genelde 2,5 üstüne iyi diyorlar ya ciğer gelişimini önemsiyorlar, kızım 400 gr eksik çıkmıştı en son ultrasonundan o yüzden belli olmaz +- 250 farkediyormus mutlaka.
rabiaaaln Enguzelbekleyis8080 bugün gittim 38 haftalık oldum tam 3450 dedi bakalım bence iyi ya yeter işte 😀😀
happybusey Enguzelbekleyis8080 benimki biraz tombiş galiba 😂en son geçen hafta gittim kontrole 38 haftalıkken yani 3.500 çıktı kilosu onu duyunca boyunu sormayı unuttum nasıl cikartcam ben bu çocuğu😂 şimdi daha doğuma kadar alır diye korkuyorum iştahım da kapanmıyor mübarek bide ilk doğum yandım vallahi 🫠