Mervezngn Aysedgrlikrkmz hmm sizin farklı il keşke biraz anlayışlı olsalar. Ben İstanbul’da yaşıyorum hastane arayısındayım valla
Ozge3747 Elifdikel Ben de öyleyim sürekli aklımda bu düşünce, kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama olmuyor. Benim de psikolojim bozuldu bu yüzden, hareketlerini hissedene kadar böyle devam edecek galiba 🤦🏼♀️
Elifdikel Ozge3747 evet ama işte o zaman da bugün hareket etmedi acaba bisey mi oldu diye düşünücez bu düşünceler kucagimiza alana kadar bitmeyecek rabbim hayırlısıyla yavrularımizi kucagimiza almayı nasip etsin
Mucizemiz4735 ebru23 bazen tam hissederdim bazen hiç bu aralar da çok hafif varla yok gibi ilk gebeliğim
merve_seliiim Aysedgrlikrkmz Cok fazla ultrasyonda bebek icin zararliymis canimm hareketlerini hissetmeye baslayinca bu istegin biraz azalir bence 😊😊
ebru23 Mucizemiz4735 ilk zamanlr duzensiz olabiliyo hissediyosan sorun yoktur bendede oyleydi hic hissetmezsen git
Mayasey İlk 3 ay kanamalarım vardı. Kanama sonrası sologu doktorda alıyordum. Bazen de içime vesvese giriyordu. Özellikle burda insanlar 9 haftalık bebeğimi kaybettim falan yazınca endişeleniyordum doktora koşuyordum. 29.haftaya geldik hareketlerini hissettiğim için ayda 1 yetiyor
Hanife_ Mucizemiz4735 daha önce hissetmeye başladınız değil mi ben 22 de hissetmeye başladım 25 de çok azaldı Dr ters dedi yani sırtı bna dönükmüş tekmeler iç tarafa gidiyormuş bekli sizinde öyledir
Saratln Aysedgrlikrkmz normali ayda bir.. ilk haftalarda doktor çağırdığı için gittim. En son gittiğimde tarih vermedi bende 1 ay sonra gidecem dedim kendi kendime.
Nisansimge Aysedgrlikrkmz yok yok sende sıkıntı yok bende ortalama 10 güne bi doktordayım acile gittiklerimi saymıyorum😁
hunilimom Aysedgrlikrkmz ilk 2 ay haftada gittim şuan 29 haftadayım 3 haftada bir gidiyorum Doktorum her seferinde 3 hafta sonra görüşürüz diyor 😂😂😂
Mervenin Aysedgrlikrkmz hareketlerini hissedince için daha tahat olucak merak etme😍 bende senin gibiydim eşimi gece gündüz demeden aklıma her düştüğünde hastaneye sürüklerdim götürmek istemezsede ağlaya ağlayangötürtürsüm kendimi kalbini duyup rahatlardım😄 hareketlerini hissedince rahatlıyosun ama hiç merak etme😇
Esraesra06 Mucizemiz4735 normal canım bazı günler hiç hissetmediğim de oluyordu o haftalarda zaten mısır patlaması gibi hissediliyor
gksuaks Aysedgrlikrkmz 2 hafta da bir ile başladım en baştan beri. 15+4 de cinsiyeti öğrendikten sonra herşey normal olduğu için 3 haftada bir e çıktık. Şuan 33+2 oldum bgün kontrolüm vardı 2 hafta sonra NST girmeye başlayacağım ve ondan sonra artık hep haftada bir alcak. Ztn doğumum mayıs başı olduğu için son 1 ayımı haftada bir gitmiş olcam. Başlarda bende de öyleydi çk mrk ediyodum nasıl iyi mi flan diye ama hareketlerini net hissetmeye başladıktan sonra herşey de güzel gidince brz alıştım gbi tabi özlüyosun görmek istiyosn ama en azndan nasl iyi mi endişesi geçti hareketli olunca.
Veranur Elifdikel şuan sizde kendimi gördüm:( hareketlerini hissetseydk Allahn izniyle bu durumumuzda gecerdi sürekli doktora gitmek istiyorum