fatmanurr50 Kızlar merhaba 10 gün önce tansiyon yükselmesiyle acil sezeryane alındım çok şükür bebeğime sağ salim kavuştum sezaryen dogum yapıp dikisleriniz ne zaman düzelmeye başladı birde hafif şişlik var dikişlerde normal mi acaba ?
[silindi] fatmanurr50 devlette sezaryen olmuştum.onuncu günde dikişteki ipi çekmeye çağırıyor doktor o zaman doktor kontrol eder
fatmanurr50 [silindi] yapıştırma yapıldı geçen hafta kontrol edildi bi sıkıntı yok dedi doktorum ama sanki hafif şişlik var gibi çok yeni yara normal mi bilmiyorum yakın zamanda dogum yapanda yok etrafımda burdan sormak istedim teşekkürler
dozkaraca Sızıntı, kanama , kaşınma ve aşırı kızarıklık varsa bir acile görünün. Yoksa sabah akşam batikon sürün ve hemen kapatmayın kurusun. muayene zamanı doktor ultrasonla bakar zaten
fatmanurr50 dozkaraca doktoruma kontrole gittim sıkıntı yok ultrasonla da baktı sıvı geçirmez bandı çıkardık 3 4 gündür normal duruyor sürekli kuru tutuyorum ama batikon sürün gibi birsey demedi doktorum saglik ocağında kontrolumuz var birde oraya göstereyim bakalım ne diyecekler
gerigeldik fatmanurr50 sanki hafif şişlik var gibi çok yeni yara normal mi bilmiyorum Evet normal, zamanla şişlik iniyor izi kalıyor sadece
aprilbaby fatmanurr50 bir şey sürmeyin bana da sadece kuru kalsın dedi hafif şişlik bende de var zamanla inecek
dozkaraca fatmanurr50 Doktor ne derse o. Benimki iltihap kapmasın diye batikon önerdi, sizinki gerek görmemiştir
fatmanurr50 Zeyneplemutluluk kayseri de hüma hastanesinde erşat batmaz var ilk öğrendigimde ona gitmiştim ama doktorla ilgili haberler gördüm sanırsam artık yokmuş çok iyi bir doktordu