gzdeozn anadolu yakası çakmak erdem hastanesinden çok memnunum tüm kadın doğumcularını da öneriyorlar ailede çopu kişinin doğum yaptığı bir yer bende orda kontrollrime başladım memnunuz ✨
merve_tp zynptstn maddi olarak sarsmaz derseniz liv hospital vadi Gamze hanım. arkadaşım orada doğum yaptı çok memnun kaldı
badhomian zynptstn doktoumdan çok memnunum canım sevtap alkan hoca ataköy mesicanadada çalışıyor orda 6000 bin muayne yaman tıp merkezindede çalışıyor 1200 tl muaynesi ama doğumları medicanda yaptırıyor bacım bir araştor istersen çok iyi bir hanım baya deneyimli memnun kalırsın
badhomian zynptstn bacım benim sağlık sigortam var ücretini bilmiyorum doğum teminatlı diye ama doktora muayneye gidersen yaman tıp merkezine git 1200 muaynesi doğum içinde ordan gelimce uygunluk oluyor diye biliyorum
zynptstn badhomian tamamdır teşekkür ederim Bn halkalıya gidiyordum 3200 muayene ücretiydi bıraktım bazı nedenlerden dolayı da şimdi sadece özelde doğum için düşünüyorum kontrolleri de devlette devam edicem. çünkü öbür türlü testi cart curt yetiştiremiyorum para ve Allah ver
badhomian zynptstn hastaneyi arayıp normal doğum ücretimi öğrenebilirsin bacım en kötü medicanayıda ara yaman tıp merkezinide ara bir öğren istersen
zynptstn badhomian çok teşekkür ederim bilgi için Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten burda özel devletten. ziyade doktoruna gelmek çok önemli