mervealpt Devlette kürtja nasıl oluyor bebek 6+0 hafta ile uyumlu istanbul kanunide kürtaj olan varsa nasıl oluyor zor mu anestezili mi
zeynepyldrm_07 mervealpt ben 8 haftalıkken bebeğin kalbi durmuştu kanunide kürtaja alındm işte anestezi fln verdiler 10 dk içinde fln uyandırdılar hiç ağrım sızım olmadı ama sana şöyle söylim hijyen açısından 0 pis bi yer ben hiç memnun kalmadım bi hafta sonra kontörle gittim içimde parça kalmıştı ve tekrar kürtaja aldılar beni hatta ordaki kadınlara sordum çoğu kadın içimde parça kalmış dedi
senos15 mervealpt bende yıllar önce cemil taşcıda oldum anestezi işlermleri uzun sürdü kürtaj 5 dk sürdü uyudum uyandım kendime geldim taburcu oldum sanki regli olmuş gibiydim yani ağrı sancı vs yaşamadım beni zorlayan anestezi işlemleriydi o oraya gönderiyor o oraya tam 3 gün falan sürdü yani evrakları hazırlamam
zeynepyldrm_07 Yani sana şöyle söylim ben hiç memnun kalmadım sekreterler çok kötü sanki onlara bişey yapmışız gibi davranıyorlardı ben en son baktım olmuyor baya kavga ettim orda ağzıma gelen herşeyi söyledim odanın kapısını vurup çıkmıştım
mervealpt zeynepyldrm_07 niye böyleler anlam veremiyorum cidden allah iyi insanlarla karşılaştırsın ne diyeyim zaten zor bir durumda oluyoruz bir de onların tavrını cekiyoruz
zeynepyldrm_07 mervealpt aynen öyle yemin ederim psikolojimi alt üst etmişlerdi evet bende kürtajdan sonra kalkıp yürüdüm günlük hayatıma Devam ettim ama pis bi yerdi gelip gelen kişiler seni görüyordu odanın kapısı açıktı 🤦🏻♀️