Mavimsimavi kissbu Ya benim keseye benziyor bi postuma bakar mısınız☺️ Benimde 5 yaşında oğlum var onun kesesine baktım 7. Haftalık olan yusyuvarlak ama bu gebelik 6 haftalık sizin keseye çok benziyor
kissbu Mert_Figen benim ilk kızım öyleydi resimdeki gibi işte şimdi 3 yaşına girdi bende çok kese şeyi tutmadı şimdi tekrar hamileyim kesem yusyuvarlak top gibi herkes kız diyor ama ilki gibi yanıltıp erkek gelebilir
Yusufunannesi_ Mert_Figen benimkini atayım bak o haftalardaki keseyi 😂 çok şükür düzeldi. https://imgyukle.com/i/SJEL5c
gamzeakarsu17 Mert_Figen keseyi doktor yandan bakınca öyle uzun çıkar tam üst pozisyondan bakarsa yuvarlak görür kese şeklinin cinsiyetle alakası olmadığını uzmanlar açıklıyor
annemood Bende hamileyim muz gibi de kuru fasulye gibi de anlamadım acaba gerçekten şekli ile ilgili şeyler doğru mu
linamom2 Mert_Figen Kesinlikle öyle canım benim gebelik karın şeklim kusma vs hepsi erkek deniliyordu ama tersi oldu çok şükür dünya güzeli kız evladım oldu yani öyle şeylere inanmamak lazım 🌸
gebebayan Kese şekline göre veya yediklerimize göre cinsiyet tahmin etmek hurafe canım bende hiç biri tutmadi başta kesem o şekildeydi sonradan değişti mesela tatlı yemiyorum hep eksi yiyorum oğlum olacak hayırlısıyla ☺️
takashi Mert_Figen bence konumuna bakın benim kızımda aynı fasulye gibiydi hatta daha şekilli ama sağdaydı karın ultrasonundan yani solda oluyor bu seferki solda yani sağda bakalım cinsiyeti ne olucak