_Medine Kızlar doğum başladığını değilde yaklaştığını gösteren belirtileriniz neydi böyle oldu doğurdum dediğiniz
neslihanttk _Medine burdaki deneyimli kişilerden faydalanmaya geldim 36+ 5 teyim bi belitim bişiyim yok 37 haftada muayene olduktan sonra temizliğe başlayım diyorum 🤷🏻♀️
minikkalbinaneysi _Medine :)) bebek daha aşağıda oluyor toparlanıyor artık kanala girmiş 37de muayene de Dr. söylediğinde anladım zaten inanılmaz bir rahatlama geliyor Dr la birbirimizi tatbik etmiş olduk :)) 2 haftaya doğurursun dedi öyle de oldu hakikaten.
Sunshinemay 36 hafta olduk ben de çok merak ediyorum arada sancılarım oluyor acaba doğuracağım mı diye panikliyorum
_Medine Sunshinemay bende aynıyım inşallah 37 38 gibi falan gelir diyorum bebise kavuşmak istiyorum artık 🥹
_Medine neslihanttk suqat temizlik ben şimdiden başladım sjsjjsjs bide şey hani parklarda spor aletleri varya onun çok faydası oluyormuş onuda yapıyom
minikkalbinaneysi _Medine Amin 5 yaşında :)) Şimdi de 31.hafta gebelik var. 2.uşağı bekliyorum ama ilkte şöyle şöyle oldu desemde bu doğum nasıl olcak diye bende inceden tedirgin olmuyor değilim. Çok düşünüp kendimi zorlamıyorum akışta kalıp seyredicem olanları 🤸♀️🌸
minikkalbinaneysi _Medine amin :) Siz de insallah hayallerin ötesinde doğum, doğum sonrası huzurlu bir süreç yaşayalım inşallah cümle anneler 🤲🏻🌸