esavas27 Zeszy aynı gün olmuşuz bende 8 Nisan akşam 6 da yaptım doktor 10 Nisan sabah 7 de ilişki olsun demişti
esavas27 eminekyr sanırım bende 12 Nisan yumurtam çatladı çünkü sadece o gün çok alt karın batmam oldu yürürken bile açıyordu
eminekyr esavas27 Buda yaptığım kaset test o zaman yaptığımda görmedim beklemedim eve gelince baktım onda da çıkmış
eminekyr esavas27 silik var canım net değil daha çok düşük seviye de yâda oluşmadı benimde net değil zaten sen gibi gün bekliyorum
eminekyr esavas27 bak belki seninkinde var benimkini sen göremedin olabiliyor hep kime attıysam silik var birde telefonla çekerken düşüyor kalite
esavas27 eminekyr hiç bi belirti yok 3 4 gündür ondan önceki günler hafif karın batması olurdu hemen geçerdi
eminekyr Zeszy ya benim o markada çıkmadı o günü freely da yaptım onda da yoktu bence doğru ama bazı arkadaşlar yalancı pozitif veriyo diyor
ciceki Zeszy awox marka en iyisi testlerin içinde en güveniliri de o hatta diğer testlerden pahalı ben 400 E mi ne almıştım 2 kere yapmıştım emin olmak için çıkmıştı işde hamileliğimi öğrendiğimde
ciceki eminekyr awox marka en iyisi testlerin içinde en güveniliri de o hatta diğer testlerden pahalı ben 400 E mi ne almıştım 2 kere yapmıştım emin olmak için çıkmıştı işde hamileliğimi öğrendiğimde
eminekyr esavas27 ya aslında her insan hamilelikte belirti yaşamıyor biz biraz kendimizi dinliyoruz ümit arıyoruz bende dahil ya buna kaç gündür yaşadığımı Allah biliyor iyi kötü belirtilerim oldu ama sonuç için günü beklemek zorunda olmak kötü
eminekyr ciceki valla ben daha cuma günü aldım 100 liraydı dediğim gibi o gün pozitifti benim zaten bana doğru sonuç verdi
ciceki eminekyr çıkmadı felan yazmışsınız ama anlamadım tam awox 100 lira nasıl ya ben 400 E aldım en iyisi de o nasıl o kadar ucuz orda