Kubraa06 papatiaa benim bebeğime doktor iri dedi ikinci doğumum normal olsun çok istiyorum ama 2 hafta içinde kendi gelmezse sezeryan olucam gibi duruyor kafası ve karnı iri çıktı sezeryan beni çok korkutuyor
melissa_cicek busek0987 kanala girmiş mi peki benimki de öyle baş aşağı ama 36. Haftaya kadar kanala girmesi lazım dedi doktorum
desertbird busek0987 maşallah bugün 36 olduk bizde 2600 kilosu kilo alması için özellikle bir şey yaptın mı
papatiaa gizarden donovan26 günlerimiz aynı 35+3 bende bugün öylesine gittim , normal ulturasyon baktırdım 2480 kg çıktı 1hafta geri ama skntı değil felan dedi nst soktu hiç bısey yok ıkı haftaya gel dedi
donovan26 35+3 teyim nstye girdim ilk defa bu hafta hafif sancım çıktı. Heyecanlı bekleyiş 1 ay kaldı neredeyse kavuşmaya 🥹😅🥰
gerigeldik maco61 36+0 bende bugün 27 Nisana gün aldım, benimde ikinci sezaryen olacak 🥲 sağlıcakla kucağınıza alın inşallah
gizarden papatiaa ben de geçen hafta acile gitmiştim 2700 dedi devlette 34+4 idim şimdi 35+5 te gitmiş olcam bakalımkilosunu yazarım size. Nst ye ilk kez gircem özelde. Ogün devlette girdm çıkmadı sancım inşallah bu gittiğimde de çıkmaz
donovan26 papatiaa 2 hafta gerideydi benimkinin karnı 1 hafta geri çıktı bu kontrolde başı da 38. Haftaya yakın normal doğum istiyorum inşallah kısmetse ama 😅
gerigeldik busek0987 benim ilk doğum sezaryen olduğu için ikincide mecbur sezaryen olmak zorunda o yüzden. Sizin ilk doğumsa ve devlet takipliyseniz bekletirler