ayse345689 Kızlar beta bir gün gecikmeyle 257 cikti en son 24 marta pik görmüştüm normal mi kaç haftaya eş değer
mucizelerimsiniz ayse345689 bu benim de aklımda sorun Pazartesi günü kontrolüm var 3 haftalık ilk beta 146 ikinci beta 409 iki gün arayla acabaa iyimidir🤔
aslmoms ayse345689 Haftasını en net ultrason ile netleştirebilirsiniz. Yeni bir gebelik. 4 – 5 hafta arasıdır muhtemelen.
Cansu424 ayse345689 normal ben de bir gün gecikmeyle 230 hCG ile öğrendim. Son adet tarihinizin ilk gününden itibaren kaç haftalık olduğunuzu soruyor zaten doktorlar bebeğin gelişimi de ona göre orantılı mı gidiyor diye son adet tarihi o yüzden önemli
mucizelerimsiniz aslmoms doktor beta ya göre çoğul gebelik olabilir dedi 4 yumurta vardı acaba yüksek mi olurmu sorusu aklımda Hayırlısı ile İnşallah
aslmoms ayse345689 bence haftaya gidin. Mümkün olduğunca büyümesini bekleyin. Henüz kalp vs görülmez zaten. Belki haftaya bile erken kalabilir
aslmoms ayse345689 Özele mi gidiyorsunuz devlete mi ? Özelse 2 gün sonra cumartesi tekrar verin 2 katı artmışmı bir bakın. Sonra tekrar Pazartesi verin yine 2 kat artmışmı bakın. Devletse randevu bakacaksınız galiba.
ayse345689 aslmoms devlet muayene bir gün sonra çıkıyor e nabizima giremiyorum sıkıntı ya😭ne yapcam bilmiyorum