songulattepe Kızlar bugün tam olarak 32 haftalığız. İlk part kıyafetleri yıkadım. İkinci part da makinede.. Küçük küçük şeyler insan çok heyecanlanıyor ❣️🙏🏼🌝
Melike3506 songulattepe ayy maşallah, Allah sağlıkla giyinmeyi nasip etsin. Bende 32. Haftamdayım ben 30. Haftamda giysileri hallettim bir kaç gün öncede doğum çantamı hazırladım çok şükür her şeyimiz hazır 🥰
beautiful_ songulattepe maşallah Rabb’im sağlık ve sıhhat ile giymesini nasip etsin 💞 listenizi paylaşır mısınız rica etsem merak ettim bunları görünce 🤭
Melike3506 songulattepe sonradan ağırlık çöker üşenirim diye hemde ne olur ne olmaz hazır olsun kafam rahat etsin diye bitirdim erkenden 😊
songulattepe Melike3506 Valla en iyisini yapmışsın💫 Bir hafta bile o kadar fark ediyor ki. Ben biraz yapıyorum biraz yatıyorum yavaş yavaş haftasonuna kadar bitiririm diye düşünüyorum 😅
songulattepe beautiful_ Aldıklarımın listesi bu şekilde🙃 Şimdilik bu kadarcık aldık. Sezon zamanında güzel şeyler geliyor diye doğduktan sonra da alırım diye düşündüm🌝🌸
beautiful_ songulattepe çok güzel yapmışsınız listeyi bize hediye de çok geliyor diye fazla almaktan kaçınmak istiyorum açıkçası