[silindi] Kızlar ya çok fazla akıntım var su gibi 24+5 haftalık hamileyim. Doktora 2 hafta önce gittiğimde yoktu böyle bişey sormadım. Kontrol içinde daha var. Çok merak ettim sabahtan beri aklıma takıldı. 😕
Hulyalp [silindi] canim su gibi derken ? Yumurta aki vs. Gibi degilde surekli islaklik varsa ic camasirinda bebegin kesesinde kacak olabilir sen bu arada git doktoruna bekleme randevunu bakilsin.
Sulerel [silindi] benim de o haftalarda öyleydi ıslaktı hep çamaşırım. Doktora söyledim suyunda fln azalma yok bebek baskı yaptığı için akıntın olabilir demişti ama sen doktorunla bu konuyu görüş yine de
Srfn11 [silindi] Bir su gibi durduk yere gelen akinti birde kremsi akintilar beyaz oldgu surece normalmis bnmde heo oyleydi sanki cis kacirmisim gbi islanior camasirlarim gunde 5 6 kez degistiriorum
Daisyy [silindi] bence bi acile git durumu anlat bebeğin suyunu kontrol ederler rahim ağzı açılmış mi bakarlar için rahat eder. İhmal etmemek lazım fazla olan akintiyi. Geçmiş olsun.
[silindi] Hulyalp ya çok geliyor evet su gibi normal akıntı değil hatta afedersin o ıslaklıkla korkup lavaboya gidiyorum kan sanıp bakıyorum akıntı ama çok geliyor. Öyle bişey olabilir mi yani normal doğum suyu 😱 acile gideyim olmaz sa ya korktum şuan
[silindi] Sulerel ne zor hamilelik ya insan hwr şeyden nem kapıyor bi arayayım doktoru inşallah ulaşabilirim🙄
[silindi] Srfn11 aynen bende öyle koşup gidiyorum resmen ama akıntı yani ama çok geliyo ıslaklık çok hissediyorum
Hulyalp [silindi] git canim.mutlaka baksinlar. Ped tarzi bi kagitla bebegin suyu mu yoksa akinti mi anlarlar hemen. Belki enfeksiyon sebebi de olabilir tabi enfeksiyonda tedavi edilmezse keseye sorun olur. Gecmis olsun gidersen yaz nolmus
Srfn11 [silindi] Normal canim korkma hic 7 aydir yasiorm aynisini hicte bir saglik sorunum cikmadi testlerimde tahlillerimde
Sulerel [silindi] evet canım öyle 38 haftalığım suyum fln gelsin doğurayım diye bekliyorum şimdi de 😄🤷🏼♀️
[silindi] Hulyalp dersten çıkınca eşimi arayayım gideyim bari ya inşallah bişey olmaz normaldir herşey.
[silindi] Srfn11 bende detaylıda falan çok şükür bişey çıkmadı ama bu akıntı sinir etti beni. Okuyorum normal yazıyor ama çok olunca insan tedirgin oluyor
Daisyy [silindi] inşallah canım içini rahat tut benim de akıntım fazlaydı ama bebeğimin suyu normal çıktı. Sen yine de önlem amaçlı git mutlaka
[silindi] Hulyalp çok teşekkür ederim canım benim bugün gidemesemde yarın mutlaka sabah kalkıp gideyim en azından içim rahat eder