Berna_oz edaurn hacettepeye gidiyorum ama daha 13. Haftadayim. Hastaneye gitmeden önceki arastirmalarimda çok iyi yorumlar duydum. Hangi doktora gidiyorsunuz acaba ?
Selin24 edaurn henüz doğum yapmadım ama 35+2 deyim. Takibim hacettepe de yapılıyor Özgür Özyüncü ye gidiyorum ben çok memnunum doğumum da orada olacak.
Selin24 Hacettepe emin değilim ama bildiğim kadarıyla yapılmıyor çünkü çoğu zaman oda sıkıntısı oluyor tek kişilik oda kalmamış olunca çift kişilik odalarda kalınıyor
Mavistanbul 6 ay önce Hacettepe’de doğum yaptım.Doktorum Özgür Özyüncü idi.Spinal sezaryen oldum.Ameliyathane ekibi harikaydı.Anestezi doktoruma hergün dua ediyorum.Doğum yapacağınız gün tek kişilik oda olursa tutabilirsiniz.Takip gerekiyor.Ben süit oda tutmuştum ve odadan da çok memnun kaldım.Herşey çok iyiydi.2. Günden itibaren çocuğuma kendim baktım.Hiçbir problem yaşamadım.
Umay06 Mavistanbul bende Özgür hocaya gitmek istiyorum gittiğim gün muayene olma şansım var mı? randevu nasıl alacağım ? Kaç haftaya kadar kabul ediyor acaba ?
zoz Özel muayene için Dr ismi tavsiyesine ihtiyacım var. Araştıran tecrübe edenler yardımcı olabilir mi acaba ?