rumsal zeyzeysuu 5+4 göğüslerim ağrıyor ve şiş sol göğüsüm daha fazla ağrıyor çok ağlıyorum her şeye ve halsizlik uyku hali ver iştahım da açık ama bulantı ve koku hassasiyetim yok
aknrhsn Benim gecikmem olmadan gebe olduğunu ogrendim de sizi. Beta HCG kanda kaç çıktı acaba ben şuan 5+4 günlük görünüyorum 4 haftalık test verdiğimde kanda 7480 çıktı iki yumurtam aynı anda çatlamış ikiz olabilir mi acaba
Zarifhnm1 aknrhsn yüksek betalarda öyle diyorlar ama kese görülür değerinizle ikiz ise iki kese gözükür
aysl06 aknrhsn bende 2 gün geçikme olduğunda öğrendim betam 703 tü şimdi 5+2 iki gün önce verdiğimde ise betam 3325 çıktı hastaneye saha gitmedim ama hiç belirtim yok diyebilirim bulantım hiç yok sadece uykum geliyor hep yiyorumda yemek hatta iştahım çok açıldı ya
Ozgesvndk 5+6 bugün benim . İlk kez bu sabah midem kötü oldu. Yani ağzımdaki tükürük bile rahatsız etti. Bir şey yiyemedim pek . Hafif sol tarafta doluluk var . Asıl benim sağ taraf çok acıyor. Corpus luteum kistim patlamıştı ağrısı geçmedi 15 gündür .