ayzesa Buhati hangi haftalarda kilo alımınız nasıldı hatırlıyor musunuz ben de 83 ile hamile kaldım 22. Haftadayım 85 oldm nasıl gidecek birden alır mıyım bilmiyorum
MelekSeri Yaradanisterse 55 ile hamile kaldım tiksinme sebebiyle hiç yiyemedim 2 kilo verdim şuan 53 kilodayım 19. Haftadayiz hala almadım kilo sanırım benim hala iştahım yok çok az yiyorum oda zorlayarak tiksinme yok ama yemek yeme isteği de yok 😅 ilk hamileliğimde +10 kilo almıştım bunu göreceğiz
mafas Yaradanisterse Erken doğum yaptm 33. Hafta Hiç utanmadan da 25.5 kg almışım zamanında doğsaydı 30 lg kesindi 😁😁😁
anneoluyorummm103 Yaradanisterse 66 kiloydum 85 kiloyla doğuma gittim şu an 71 kiloyum. 19 kilo aldım 13 kilosu gitti
yigitalparslan Yaradanisterse Bende cok kilo alırım diye dusunuyordum bekarken kilolu insanlardanim. İlk hamileliğimde+8 ikincisinde+4 ile doguma gittim. Ben ilk aylar hep zayıflıyorum kusma iştahsızlık bir cok seyden tiksinme oluyo. İlk aylar zayıflıyorum genelde tartida kilom sabit kaliyo belirli bir aya kadar. Tek düşündüğüm sey son aylarda kilo almamak icin iki canlısin senin iki kisilik yemen lazim gibi cümleleri duymayarak midemi genisletmemek hamur işini azaltmak kizartma haftada bir bol meyve yoğurt yani belirli bi diyet vs yok hic bir sekilde kendimi kasmasim canim ne cektiyse yedim ama mesela ben şöyle yaptım bugün ağır ve çok yediysem yarin salata va gibi tum günü hafif seylerle geçirdim bu şekilde bi yöntem buldum kendi bedenimce
anneoluyorummm103 borquita 77,65e kadar kendiliğinden gitti 2 buçuk ayda. 77,65-ten 70.90kiloya kadar da geçen ay başından beri diyet yapıyorum o şekilde verdim
ayazzz12 erismis Yemene dikkat etme benze ilk doğumumda n sonra bütün kilo aniden gitti kalsin istedim ama tek 2 3kilo kaldi bebisin sağlığı daha önemli
erismis ayazzz12 kiloyu kendim için değil oğlumla ikimizin sağlığı için kafama takıyorum maalesef doğum sonrası vermek vermemek hiç umrumda değil🥲aslında ediyorum da ama neden böyle oluyor anlamadım şekerim de yok
mrvshnsrcgl İlk gebeliğimde 12 kilo +8 kilo ani ödem ile toplamda 20 kg ile doğuma gitmiştim. Doğumdan 10 gün sonra eski kiloma dönmüştüm. 2.gebeliğim 24+4 olduk 2 kilo vermiştim onu aldım yeni ara ara ödem sorunum oluyor geri gidiyor bazen aldığımda 😬
erismis ayazzz12 doktorum riske atamam dedi :( yani bebeğinde iri olmaması gerekiyormuş sanırım. Kaç kilo suan bebeğiniz :)
Ziyangillerrr_ Yaradanisterse Off ben normalde 62 kg ile hamile kaldım mide bulantısı kusmalardan dolayı 55e düştüm şimdi 66 kgyim ben 11 kilo mu almış oldum anlayamadım🤣🤣🤣