Havin49_ Yaradanisterse ilk oğlumda 14 kg almıştım İkinci gebeliğimde 7 kg verdiğim için hiç kilo almadım bebişkerim 2.5 aylık
sara29 Yaradanisterse 69ile başladım 84 kiloydum en son doğuma 4 hafta kaldı tartılmıyorum 🫢 İlk hamileliğimde 63 ile hamile kalıp 79 ile doğuma girmiştim.
pervuzz Yaradanisterse 35 haftalık hamileyim. 69 la hamile kaldım şuan 87 kiloyum. Doğum olana kadar 90 görürüm herhalde 😂🥹
burcu_burcu yagiz_didem maşallah benim sabah kilomla akşam kilom arasında bile 2-3 kilo oynuyor 🤭 26 haftalığım 8 kilo aldım bende ama yüksek kilolardayım 93 ile hamile kalmıştım
yagiz_didem burcu_burcu bende 107 kg ile hamıle kaldım tüp mide olacaktım doktor 90 iken yapmadı benden kılo almıştım kısmet
ezgi3452 Yaradanisterse Ben hamileliğim boyunca 15 kilo aldım. Sezeryen ile doğum yaptım ilk 10 günde 10 kilosu gitmişti. Şu an doğum yapalı 20 gün oldu sadece 5 kilo benimle kaldı
nisa2004 ezgi3452 bende öyle ikiz gebeyim 15 kilo aldım sezeryan doğum yapacağım 1 hafta sonra kilolar gider zaten ondan yana korkum yok ama göbek kalıyor mu ya