Leilani sudeli4 anlam olarak Serra çok hoşmuş kulağa da çok hoş geliyor. Asrın da güzel ama ben daha çok erkek bebeğe yakıştırdım bu ismi
sudeli4 Leilani evet anlamları çok hoş Serra da sevdim asrın da söylemeside amlamıda çok hoş geliyor yaygın bir isim olmayışıda hoş ama kararsızım çok gerçekten tüm kız çocuklarında aynı isimler bar gibi
istanbuldabiizmirli sudeli4 çok sevdiğim bir arkadaşım var. Ben çok seviyorum. R ler de zor değil, iki hece zaten, Ser raaaaa gel annecim, kulağa çok hoş geliyor😍
sudeli4 istanbuldabiizmirli değilmi Bencede hoş duruyor . Daha öncesinde 2. Bi çocuğum olur planlaması yapmadığım için oğlumla da işim uyumu asla yapamıyorm ona uydurmak istesem ciddi zor 😅😅 çağan ismini koyduk oğluma . Bu gebeliktede oğlum olursa Atahan olur diyordum ne alakaysa cinsiyeti kız olma ihtimalini gözetmeden 😅🫣🫣 of erkek ismi yeminle çok kolay Benm icn ya kız ismi öte zor ki
istanbuldabiizmirli sudeli4 ben de aynı şeyi yaşadım. Erkek ismi bulmak hep daha kolay geldi bana da. Erkek hazırdı aklımda Milan koyacaktım, kız oldu çok gitgel yaşadık Alba mı Olivia mı dedik, Olivia koyduk🙏🏻 Barış ve bereketin sembolü zeytin 🫒
rmeysaerdem sudeli4 Beren kızımın ismi Akıllı güçlü demek gerçekten çok severek koymuştum ismini şimdi yine kızım olucak Beril yada aden çok istiyorum 🙂 bence bereni düşünebilirsiniz 🙂🙂
sudeli4 rmeysaerdem eski komşumuzun kızının adı da beğendi tabi o bayağı büyüktü ama çok baraşırılı bi gençti naif ve güzeldi hep olumlu geliyo bu ism bana sonra eşim başlıyor Berne saat geliyo aklıma diyo gıck olıyorm diyo haha herşeye bi kulp bahane
rmeysaerdem sudeli4 haha evet o espiriyi bizede yapan olmuştu 😂 inşallah içinize en çok sinen ismi koyarsınız
Ladybird06 sudeli4 Asrın ismi kızda duydum bir tane ama bence erkeğe yakışıyor çoğunlukla da erkek için konuluyor zaten, Arden de aynı şekilde hep erkekte gördüm.
2023kizannesi farkli geldi kulağıma ama söylendikçe alışıyor insan sanki. diger seçeneklerden serra ve arya hoşuma gitti🥰