Srfn11 25agustos Lohusam.com Ben almadim ama burada dukkandan bulup aldgm seyleri bir baktimki aynilari orada bir bak cok hos seyler var ve gorduklerin gbi gelicektir
25agustos Eminel ben istiyorum ki fotoğraf çekimşnde biraz güzel dursun. Çok dantel falan sevmem de birazcık süslü olabilir 😊
25agustos Srfn11 evet orayı da takip ediyorum da bir kere giyerim diye düşünüyorum ya. O da fotoğraf falan çekilirsem diye. 😊 beyaz pembe falan düşünmem normalde giymem. Bir kere olacağı için biraz uygun olsun diyorum
Eminel 25agustos ben de damtel vs sevmem çok süslü de sevmem diye lcw dekiler tam isteğime uygun oldu
Eminel Ssraa https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/kategori/kadin/hamile-giyim?m_981=30304 Bu kategoriyi inceleyerek aldım ben gecelik ve pijama takımı
Momma 25agustos önden düğmeli kısa kollu pijama takımı aldım. Sabahlık ayrı bakıcam lohusa takımlarındakiler benim için oldukça süslü 🙄
25agustos Bu arada dopum yaza denk gelşyor onun için kısa kollu düşünüyorum. Pijama giymeyi düşünmüyorum ama yine de renkli alabilirim. Doğumdan sonra evde giymek için
25agustos Eminel pijamayı zaten bende öyle sade bişey istiyorum da sabahlık gecelik fotoğrafta güzel dursun diye 😊
Eminel 25agustos ben bir tek sabahlık olarak beyaz saten sabahlık aldım arkasına oğlumun ismini işlettireceğim, çekim için o gğzel olacak 😊 gecelik ve pijama buradan hallettim