Mervecikk Kızlar tüp bebekle hamile kalıp tetenoz aşısı yaptıranlar var mı benim doktorum önermiyoruz dedi yaptırmadım ben ama bilgi almak istedim sizdende
Hulyalp Mervecikk canim benimde ikizlerim var tup bebekle oldu. Doktorum yaptirabilirsin dedi. Tabi ilk asimi doktora sormadan 18.haftada yaptirdim cok sukur sorun yasamadim. 2.dozu dun oldum 21+6yiz.
ZehraS Mervecikk ben yapdirdim canim tup bebekle hamile kaliphatda doktorum kendi onerdi.Senin doktorun neden onermedi ki sormadinmi?Ben dogurdum hatda iki ay oluyo🤣Sende saglikka alkucagina
Mervecikk Hulyalp sağol canım benimde ikiz 27. Haftadayız ama benim doktorum tüp bebekte tetenoz aşısını önermiyoruz dedi ben de yaptırmadım o yüzden🤷♀️
Hulyalp Mervecikk kimi doktor tetanoz ates yapiyor diye riske atmamak icin istemiyor canim. Cok sukur bende yan etki olarak ilki sislik yapti 2. Agri yapti. Nasipse digerleri dogumdan sonra aklima gelirse vurdurucam omur boyu rahat edicem.
Mervecikk Gulay123 bende bilmiyorum aklımda kaldığı için sormak istedim burdan doktoru böyle bir şey söyleyen var mı diye
Mervecikk ZehraS teşekkürler Canım doktordan doktora değişiyor demekki amin inşallah sende saglıkla büyüt inşallah 🙏