aycabrk06 Kızlar merhaba Ben dün doğum iznine ayrıldım ama Raporumda izine başlangıç tarihim var ama izin bitiş tarihi yazmıyor normal Olması gereken bu şekilde mi teslim edeceğim Ama kafam karıştığı için size bir sormak istedim
tahamommy aycabrk06 tabi ki çünkü şuan doğum yapmadığınız için bitiş tarihi yazmaması çok normal, doğumdan sonra yine raporunuz değişiyor doğumdan sonra kalan zamanı hesaplayıp oraya yazıyorlar bitişi
sanane08 aycabrk06 doğum tarihi belli olmadığı için izin bitiş tarihi yazmaz.. bende 32. Haftada rapor aldım , başlangıç tarihi yazıyor ama bitiş tarihi yazmıyordu o şekilde teslim ettim. Doğumdan sonra yeni rapor alacaksınız , doğum sonrası için..
aycabrk06 tahamommy ögrenmiş oldum tesekkür ederim çelişkiye düşmüştüm aklımdaki soru işaretleri kalkmış oldu
minikkalbinaneysi sanane08 bende 32.haftada haftaya yani dr dan 37 ye kadar çalşmak için rapor alcam diye dedim ama önce nst ye girmelisin duruma göre vericem raporu dedi sizde de boyle mi oldu yoksa siz zaten 32 de ayrılcakmıydınız ?
sanane08 minikkalbinaneysi ben kendim ayrılmak istedim ilk kızımda 37 ye kadar çalışmıştım ama bunda kızımla vakit geçirmek istedim ve doğum sonrasında işten ayrılacağım için 32. Haftadan sonra çalışamaz raporu aldım..