priencessgirlmom Kızlar bu çantayı kullanan var mı kullanışlı mı ben aldım ama bilgisayar çantası gibi aynı sanki içime sinmedi çok büyük gibi geldi ama diyorum ki 2 çocukluyum ideal anca olur iade etsem mi? Kalıp gibi duruyor
Htcmommyy2125 priencessgirlmom uzun süre kullanılışlı gibi duruyor aslında. Bende bu modelden bakıyordum
zynpknt priencessgirlmom günlük çarşıya çıkarken arabaya asılabilen tarzda sırt çantaları daha güzel oluyor yani daha rahat oluyor ama normal arabayla biyere giderken tabi bunlar da kullanılıyor
priencessgirlmom Htcmommyy2125 ya kalıp gibi durması bence düşündürdü beni bilmiyorum çok kararsızım bildiğin bilgisayar çantası gibi geliyor bana
priencessgirlmom zynpknt ya sırt çantam bardı değişiklik olmasını istedim bide bu defa aşırı kilo aldım sırtım genişledi sırtımda komik duracağını düşündüğümden bunu tercih ettim Buda bilgisayar çantası gibi geldi
kvsronlerr priencessgirlmom e bebekteki model mi bu bende aldım ama kalmaya vs gidildiğinde rahat olur günlük olarak rahat değil bence sonradan birde sırt çantası gibi aldım ben