servansmom Artı med erken gebelik testi ile hiç doğru sonuç öğrenen oldu mu gebeliğini bu testle öğrenen
Busranur_mnts servansmom bende varken kaset testte çıkmıştı başka marka erken yaptım daha net çıktı erken testi bana yalancı pozitif verdi kaset de kuzenime yalancı verdi
hurremintorunu servansmom birçok kişi doğru sonuç vermiyor falan diyordu aslında ama bende doğru sonucu verdi artimedle öğrendim gebeliğimi
hurremintorunu servansmom reglime 4-5 gün kala yapmıştım üsteki artimed aşırı silikti ama doğru sonuç verdi
cansumine hurremintorunu merhaba bende Artimed yaptım ama içinde şüphe var profilimde var acaba yalanci pozitif mi ya bakabilir misiniz
[silindi] servansmom adetim iki gün gecikmişti yıllar önce almıştım evde bir köşedeydi o test. kullandım iki çizgi de net çıkmıştı.doğruydu şimdi 21 haftalık oldu
sevdakuzey bende artımedle öğrenip buraya atmıştım çok silikti yalancı pozitif veriyo diyen çok olmuştu ama şuan 34 haftalığız 🥰 rabbim gönlünüze göre versin inşallah
sevdakuzey servansmom baya net pozitif imkanın varsa kan ver ben reglime bi gün kala 140 beta görmüştüm bu kadar net de değildi test 🫠
Minaonur servansmom burda baya net kan vermeni öneririm için daha rahat eder 3 gün gecşkmeyle kan verdim 603 çıktı