denizali21 Merhaba hanımlar detaylı ultrason kaçınca haftaya kadar yapılıyor 20 haftalık oldum bu ayın 21rine kadın doğuma randevu bulabildim ondan rica edip detaylı ultrason için randevu isticem ne zamana bulur bilmiyorum geç kalır mı
kvsr1603 denizali21 23 haftaya kadar mümkünse yaptırın diyorlar ancak daha yeşil alan açıp tekrar randevu almanız biraz uzun sürecek sanırım
twobabymomm denizali21 devlete gidiyorsanız en erken 12. Haftadan randevu almanız lazımdı çünkü o zaman ben gittiğimde zorla verdiler 23+2 ye. Ama özele gidiyorsaniz çabuk bulursunuz randevu. En idelai 22 23 bence doktor her şeyini net görmüştü benim bebeğimin
denizali21 kvsr1603 evet bende bu yüzden sordum randevu bulana kadar zaman geçmiş olcak yine de yaparlarmi diye
kvsr1603 denizali21 tabiki yaparlar sadece biraz büyük olduğu için ekranda görüntü olarak zorlanıyorlarmış ben böyle dinledim bir doktordan
denizali21 twobabymomm ben özele gidiyorum orda yaptıricaktim ama fazla fiyat çektiler o yüzden devlete dönmek zorunda kaldım o yüzden geçe kaldım böyle
asmin_12 denizali21 zaten 16 haftalıkken yeşil alan açıyor doktor 20.hafta 24.hafta arası perinatolojiyeden randevu alın detaylı ultrasyon için deniliyor biraz gec kalırsınız bu sekilde özel hastaneye imkanınız varsa gidersiniz
denizali21 asmin_12 özele gittiğim için herhalde yeşil alan açılmamis direk alamıyorum randevu mecbur devlete aldım ona açarsa artık