betuldenk Bizim menüde bugün eşimin yöreden bir yemek var 🍲 Keşkeeek😂 Tabi saatlerce uğraşacak değilim pratik bir versiyonunu yapıyorum😂🤫 Siz neler yapıyorsunuz bakalım ♥️
yorgunannis betuldenk daha kahvaltı yapmadım😄 vallahi yemek derdi bıktırdı Allah affetsin aklımda çiğköte börek çorba var inşallah yapabilirim
betuldenk Almirolie ellerine sağlık musakkayı en çok pilav ve cacıkla bir yaparım ben her hali güzell😍
catlovermom Aklımda garnitürlü makarna var.dun patates böreği yapmıştım.bityi.bugunde biraz patates var.gene börek yapacağım.aksama çaya sohbet var .hem oraya hem bize.birde incirlitatli
betuldenk catlovermom ayyy incirli tatlı demişken bir tatlı var kuru incir türk kahveli falan nasıl canım çekti alıp da yapayım 😍 ellerine sağlık 😍
kisbebisi Almirolie keşkek çoğu yerde yapilir aslında ama cesit cesit tabi, ben Karadenizliyim biz tavuklu yaparız. Bazi yerlerde uzerine salcali sos falan da yapıyorlar o bizde yok. Ben de daha iki gun once Adanali esime keskek yaptım 😂😅
azra01 betuldenk bende yapmayı bilmiyorum annem yapıp veriyor bende buzluga koyup istediğim zaman kizartıyorum cok guzel gerçekten 😊😊
betuldenk azra01 pratik bir tarif bulup deneyeceğim inşallah doğum için de iyi olur bende buzluğa atarım güzel olursa yazarım buraya da 😂😂
_pearl betuldenk Kıbrıs tatlısına benzeyen tatlı mı dediğin acaba güzel olurmu diye yapmaya çekiniyorum
catlovermom betuldenk evet kahveli .granül kahveyi sütte eritip kekine döküyorum.kshveli şeyleri çok seviyorum