Gozde64 37 haftalık hamileyim yürüdüğümde ya da ayağa kalktığımda kalçama ve vajinama bi an da gelen kasılma tarzı ağrı gibi tarif edemediğim anlık bi baskı oluyor siz de durumlar nedir 🙈
Esra1905 Gozde64 aynısı oluyor hemde tam olarak doktorada gittim sıkıntı yok erken doğum riski yok bebek büyüdükçe oluyor heralde
Dnzcngz Gozde64 bende 37 haftalığım bana da geçen haftadan beri oluyor ara ara ahağa kalktığımda ya da yürürken vajinama doğru bıçak gibi ağzı saplanıyor 30 snde falan geçiyor. Doktorum normal kafasını yerleştirmeye çalışıyor dedi. Nstde de sancım çıkmadı.
Vandb Aynisi bendede mevcut cozemedim 37 haftaligim karnim tas gibi oluyor bazen ama sanci regl sancisi gibiymis 2 gundur arada yokluyor sanki
Sedagokkaya Bende 37+2yim hafif hafif bende o ağrılar var çok sertleşiyor karnım. Nstde sancım çıktı bakalım inşallah hayırlısıyla gelir minnoşlar 🥰
Vandb Benim nstde sancim cikti pazartesi ama duzensiz oldugu icin normal dedi doktor ultrasonda hersey normaldi o zaman benimkide kendini hazirliyor heralde