beautiful_ Momlife_ ben direk gelişi güzel temizliyordum ama genellikle günde 2 defa ılık suyla yıkıyordum pişik olmuyordu ve rahat da uyuyordu sağolsun oğlum altını açtığım an hem çiş hem kasasını salıyordu 😂😂 Ve pipini en son bir kez daha temiz bezle tekrar siliyordum
ikiprensesannesi___ Momlife_ hahaha oğlum oIduğunda bende iki kızdan sonra eşime dedim hele gel nasıl yapacaz diye 😂😂🤣ama daha kolay bence afedersiniz ama acele etmelisiniz ama yüzünüze her an tazekli bir su sıçrayabiliyor, 🤣🤣
kissbu ikiprensesannesi___ ya benimde bi kızım var hiç çevremde de erkek bebek yok şeyi çok merak ediyorum erkeklerde tuvalet eğitimi nasıl oluyor pipisini biz mi tutuyoruz yoksa işerken pipi yukarı mı kalkıyor nolur yadırgamayın şimdi hamileyim ve erkek çocuğum olursa hiçbir şey bilmiyorum o kadar sıfırım
QueenBahar_ ikiprensesannesi___ kızlarında öyle evet ama o şeyin atlini temizlemek lazım ben unutuyorum bazen Bide bezin hep onu dolu dolu olur arkası kuru olur kızlarda öyle değil meslea
ikiprensesannesi___ kissbu bende bilmiyorum onu işte daha 2 buçuk aylık benim oğlum 🥲ama sanırım kendi kalkar herhalde bilmiyorum ki bende 😂
_pearl kissbu babası göstersin canım bak oğlum böyle yapıyoruz diye yeğenime öğretirken babası göstermişti tutardı kendi peçete de verirdim ucunu silerdi😁
ikiprensesannesi___ QueenBahar_ evet o konuda haklısın kupkuru bezi atmak zorunda kalmak vicdan yapıyorum bazen 🤣kızların daha hassas diye ondan
miracsevim Momlife_ aslında ikisi de aynı temizleniyor. erkeğinde yumurtalıklarına kaka gelmesin diye arkaya doğru aynı mantık yani sadece dikkat et üstüne doğru işemesin hızlı olmalısın 😂😂😂