kurkmantosuzmadonna beautiful_ oy canım sıkma kendini bu kadar. Seni bu kadar kararsız bırakan evdekiler mi ?
kartanesi___ beautiful_ Aldı ama beslenmesi gittikçe arttığı için yetmemeye başladı😔mamayı artırmak zorunda kaldım ama sağmaya devam ediyorum bir damla bir damladır
kartanesi___ beautiful_ dün sabah denediğimde bir kere tuttu 15 dk kadar emdi ondan beri yine deniyorum ama daha emmedi
beautiful_ kartanesi___ yorar tabiki kuzum ne zor bir süreç o ben mastit olunca ölüyordum veremiyordum
kartanesi___ beautiful_ ben de işte düzenli şekilde sağmaya çalış sağamayınca vicdan azabı çek sürekli biberon yıka göğüs pompası yıka mama için su ayarla süt hazırla ısıt soğut ayhhhhhh😩
beautiful_ kartanesi___ tek olman destekçin olmaması daha çok yordu tabi seni 🥺 inşaAllah tutar hiç yoktan biraz da olsa rahatlarsın
kaya_kaya beautiful_ kaç haftalık canım bebek yağı ile nemlendir benimde kuruduğu için yara olmuştu günlük bebek yağı sürüp nemlendiriyorum 3 günde iyileşti
kaya_kaya beautiful_ doğuma daha varmış her gün düzenli bebek yağı ile nemlendirirsen çok güzel toparlar
saziment beautiful_ philips göğüs kalkanı, eller serbest göğüs pompası, göğüs ucu kremi, silikon göğüs ucu, göğüs pedi, anne sütü saklama poşeti, emzirme sütyeni, emzirme yastığı emzirme örtüsü