beautiful_ myangelson herkes birşey diyor kız aklım karıştı 🤦🏻♀️ mastit çok olduğum için al diyenler var
saziment beautiful_ ben önden aldım bacım ihtiyaç anında panik olmamak adına hazır olsun dedim birde ilk çocuğum nasipse onun içinde aldım ilkte olmazsa nasipte varsa eğer 2.çocukta kullanırım diye de düşündüm
betuldenk beautiful_ benim sütüm çok yoktu bir de bebeğim çok küçük doğduğu için doğumdan itibaren hep meme+mama ilerledik daha sonra aldım sütüm artsın diye fayda göremedim zaten oğlum çok meme sevmiyordu görünce morarıyordu çocuk😂 6 ay sonra da anne sütüne elveda dedi dönmedi geri yani çok işimi görmedi acil ihtiyacım olmadı 🤷🏼♀️
beautiful_ betuldenk mastit oldunuz mu hiç ben ilk gebeliğimde çok oldum . Emzirmeye bile korkuyordum
AtlantisKralicesi beautiful_ seninle aynıyım bende teraziyim cok kararsızım ama dediklerini al ben almadım hatta göğüs pompası göğüs pedi sonra öğrendim doğum ama doğumdan sonra yanında bulundur lazım oluyo nolur nolmaz önden al derim emzik ve biberon yanımda getirmiştim ama kullanmamıştım mamayı da market hastaneye yakın diye almadım emziremezsem diye ama nolur nolmaz alın yanınıza
beautiful_ AtlantisKralicesi dediğim gibi ebeler de söylüyor göğüs pompası emzik ve biberon alın diye bir çok kişi de hayır diyor ondan kararsızlığa gidiyorum
Havin49_ beautiful_ aşko ben Philips aldım wee baby aldım emzik am abebeklerim ikisini de tutmadı ama biberon birisi lansinoh biri Philips avent
hilalaselll4 beautiful_ kesinlikle yanında olması gerek kızımda emziğe alıştırmadığım için çok pişmandım biberon da çok gerekli belki sütün gelmedi acil lazım oldu
beautiful_ kurkmantosuzmadonna unutmuyorum demiştim ya şişiyordu daha 22+6 olmama rağmen göğüslerim sızlıyor
kartanesi___ beautiful_ benim bebeğim emmiyor o yüzden sadece sağım yapabiliyorum eğer sağmasaydım kesilirdi sağım sayesinde azalsa bile devam ediyor çünkü bebek emmesi gibi olmuyor pompa
myangelson beautiful_ mastit oluyor musun? O zaman ihtiyacın olabilir tabi. İhtiyaçtan kastım bu zaten mastıt veya bebek memeyi emmek istemiyor sagarak beslenmek gerekiyor o zaman makine çok lazım oluyor. Benim oğlum mesela 1 hafta kuvozde kaldı süt sagip goturuyorduk.ilk doğumda aldirmisti yoğun bakım doktoru o zamandan vardı elimizin altında
saziment beautiful_ philips göğüs kalkanı, eller serbest göğüs pompası, göğüs ucu kremi, silikon göğüs ucu, göğüs pedi, anne sütü saklama poşeti, emzirme sütyeni, emzirme yastığı emzirme örtüsü
AtlantisKralicesi beautiful_ aynen doğru diyolar Allah göstermesin sütün gelmediğini biberon mama şart oluyo bebiş küvezde olsa pompa lazım oluyo ama bunları da bilemiyoruz ben doğum yaptıktan kaç saat sonra kızım küveze alındı 5 gün küvezde durdu eşim göğus pompası aldı aradı hemen hastanede hastaneninkini kullandım evde aldığımızı
Hatice_00 beautiful_ terazi mi kararsız burç yok canım kız kardeşim terazi ve asla kararsızlık Yok hiçbir konuda teraziler çok net insanlardır
fatma0623 beautiful_ asıl soru ihtiyaç halinde hemen alabilecek misin yaşadığın yerde bulabilecek misin eğer cevabın evetse beklenir 🙂ama merkezi bir yer değilse her şey yoksa almakta fayda var acil bir durum olur sütün gelmez stres yaparsın bu sefer de sütün gecikmeli gelir 🫶