Sezenay Ela11 ben 10tane bez koydum. Bizim de nisanda olacak doğum inşallah. Ayrıca sana terlik havlu lohusa pedi bebek icin alt açma temizleme pamuğu şimdilik aklıma gelenle4
Ela11 Sezenay ay ben ne kadae şeyi unutmuşum yazmayı onları da koydum 2 çift çorap aldım terlik hem lohusa terliği hemde lavaboya falan girerken normal terlik aldım havlu da koydum
Sedaahmet Ela11 ben 20 fane bez koydum. Bebegin ilk kakasi cok sıvı oluyormuş. Etrafimdaki herkes öyle dedi. Bende nolur nolmaz diye 20 tane koydum.🙄 zaten kücücük şey.yer kaplamıyor fazla.
Mevadad Ela11 1 paket yeter Ben 1 adet diye düşündüm niyeyse Ben toplam 2 paket kullandım sonra gece pedine geçtim. Kanamanıza bağlı aslında kimine 1 yetiyor kimine 3 paket
Yalinn8 Ela11 hiic onluk kullanilmiyor bile, zaten 1 gun kalicaksin onun mide de kasik kadar kusma, kirlenme falan olmuyor, yapsa yapsa ilk kakasini yapicak, cis yapicak. Minicik zaten emicek yaticak sadecee
1anne1bebek Ela11 valla canım sık değiştiriyorsun deyince ben 20 tane koydum olmadı gazla geldiyse alıp eve getiririm
baharayazz Mervesg depend aldım bende ama dependin üstüne tekrar iç çamaşırı giymemiz gerekiyor mu ? O zaten külot şeklinde ama yinede bi soruyim dedim