ayya1 Mememi nasıl vereceğimi bilmiyorum bence C şeklinde tutuyorum büzüştürüyorum ucunu geri çıkıyor ağzından. Emme refleksi var bu arada silikonla emziriyorum bırakmak istiyorum stres yapıyorum silikonla emziriyorum diye tecrübeli anneler yardımcı olurmusunuz
Senaaaaaaaaaaa ayya1 emme refleksi varsa normalde memenin kokusunu aldığı halde kendisi ağzına alması lazım. Bebek kaç aylık?
bayanhamis ayya1 benimki de 21 günlük , silikonla emziriyordum 3. Gün bugün bıraktık silikonu. Emzirme danışmanından yardım aldım . Elinizi C şeklinde yapıp kahverengi bölgeyle birlikte ucunu küçültmeniz lazım bebek böylelikle kolayca ağzına alıyor
Senaaaaaaaaaaa ayya1 daha çok küçük annesi. C şeklinde ver. Bir de sadece ucunu verme. Ucuyla birlikte pembe bölgeyi de ağzına sokmaya çalış. Sadece ucunu verirsen ağzında tutamıyor olabilir.
Senaaaaaaaaaaa ayya1 bak ağzına ilk başta ucunu verme hafif yukarı doğru kaldır memeni ve pembe bölgenin alt tarafı ilk ağzına girecek şekilde sok. Böylece ucu içeride daha ileriye gider ve tutması kolay olur. Ben de çocuk gelişimi okudum elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
bayanhamis ayya1 görüntülü konuştuk bir kere sonrasında video falan atıyorum ben bir sorun olduğunda sürekli mesajlaşıyoruz
ikincikezannelikmi Senaaaaaaaaaaa burda anlatılan yöntemi başta anlamak uygulamak zor olabiliyor ama en iyi çare ve yöntem bu bence de bu şekilde yapmak için bıkmadan defalarca deneyin .. inşallah çok rahat emzirdiğiniz günler gelir stres yapmaya çalışın herkes o yollardan geçiyor, daha çok minik 🙏🏼
Senaaaaaaaaaaa ayya1 açtığı kadar sok canım. Biraz ağzına tıkıştırır gibi yani olabildiğince pembe kısmı ağzına sokmaya çalış bebeğin. Gerekirse memenin ucunda yara yoksa ucunu kıvırıp öyle de sokabilirsin. Stres yapma alışacaktır illaki.