_Mother_ Beyzannn pik ama bugün tam pik olur diye düşünüyorum bu testi kullandığım da kontrol çizgisi daha koyu oluyordu genelde bu strşp testlerde 3 gün üst üste diyorlar zaten çok hassaslar çünkü pik, tam pik, çatlama bu şekilde
nilruhu Beyzannn pike çok yakın koyulukta çıkmış akşam daha koyulaşabilir. Bende bu markayı kullandım cumartesi gecesi sizin gibi çıktı pazar günü öğlende benim fotoğraftaki gibi daha koyulaşmıştı. Testin varsa akşam sıvı alımına dikkat ederek testi tekrar bence daha net pik yakalayabilirsin. 
nilruhu Beyzannn evet bu testim pazar öğlendi. Ama cumartesi gecesi yaptığım test aynı sizinki gibiydi. O yüzden sizde 8 12 saat sonra yaptığınızda bu koyulukta çıkar ve net pik olur diye düşünüyorum. O yüzden bugünüde değerlendirin derim riske atmayın🙏🏼❤️
nilruhu Beyzannn pike çok yakın bu testte. Bugün kesin ilişki olsun bence. Pik öncesi olan ilişkilerde şans yüksek oluyormuş. İçeride hazır sperm bulunduğu için. Bence dediğim gibi akşam saatlerinde yada yarın daha koyulaşacak testiniz. Çatlama oluncada bariz silik çıkıyor zaten.
nilruhu Beyzannn sıvı alımına dikkat ederek mi yaptın? Eğer sıvı idrarı seyreltmemişse silikleşmiş evet🥹