ozlemozdemir09 İkinciye hamile biri olarak hemen yanıtlayayım 😂 öncelikle sağlıklı bir gebelik öyle atlamayla zıplamayla sona ermez çok zor bir ihtimal yani düşeceği varsa zaten düşecektir lafı neredeyse doğru sizin yapabileceğiniz pek bir şey yok. Diyelim ki her şey sağlıklı ilerliyor bir problem yok o zaman dikkat etmemiz gereken şeyler kesinlikle vücudu çok yormamak düzenli vitaminlerimizi kontrol edip takviye lazımsa almak. Yeme içme konusunda bir şey diyemem size kalmış bir durum ben işlenmiş et ve çiğ herhangi bir ürün dışında her şeyden yiyorum özellikle bol bol sebze meyve tüketiyorum. Bol bol su için en önemlisi su. Çok uzun süre ayakta kalmayın dinlenin bebekte rahatça hareket edebilsin. Çok ağır kaldırmayın (oğlum 12.5 kilo kaldıramıyorum direkt aşağıya sızı vuruyor iki büklüm oluyorum) en en en önemlisi ise stresten kesinlikle uzak durun sakinleştiren sizi mutlu eden şarkılar dinleyin bol bol kahkaha atabileceğiniz filmler izleyin. Hava güzel oldukça sessiz sakin bir yerde oturun hava alın sevdiklerinizle sohbet edin. İnanın bebeğe o kadar etkisi var ki bu saydıklarımın 🥰