Merhaba anneler geçen hafta 35. Haftada sağlık ocağında kontrolüm vardı ebe bebek kanala inmiş gibi, doktoruna göründüğünde sor ama bence doğum yakın dedi. Ertesi gün dr randevum vardı ebe böyle dedi dedim, evet bebek kanalda 39-40 ı görmez gibi görünüyor, beklememesi bizim için daha iyi zaten dedi. başı vs önde gittiği için . Cumartesi gunu sabah yalancı sancılarım oldu acile gittik nst bağladılar doktoruma da göründüm sancılar düzensiz şekilde 60a kadar falan çıkıyordu, doktorum alttan muayene etti açıklık yok suyun gayet iyi bebek aşağıda ama vajinaya daha henüz tam gelmemiş gibi 1 hafta 10 günü var dedi. Doulamla konuştum pilates hareketlerini düzenli yap dedi. Yarın tekrar kontrolüm var 36+5. Merak ediyorum gerçekten ilk gebelikte 36-37. Haftada doğuran var mı genelde herkes ilk gebelikte bebek 40 ı görür diyordu. Nişan vs gelmedi bu arada, doktorum hiç belli olmaz doğum başladığında da gelebilir dedi. Doğum belirtisi yok gibi İshal olmadım, nişan yok,enerji falan gelmedi mesela bana😅 bunlara doğum belritisi diyorlardı. Sizin yaşadığınız doğum belirtileri neydi, hiç belirtisiz bu haftalarda doğuran oldu mu?