hlnrr Merhabalar bebekleriniz kaçınca haftada döndü acaba? 30. Haftadayız 1 aydır makat geliş. Sizlerin tecrubelerini merak ettim 🌸
Htcmommyy2125 hlnrr youtubeden döndürme hareketleri var onlara bakabilirsiniz. Boş yürüyüş yapın riskiniz yoksa dönerler inşallah sağlıcakla kolaylıkla doğsun minikler 🌺
begumergunn hlnrr siz istediğinizi yapın onun canı ne zaman isterse o zaman döner 😁 ama gerçekten son gün döneni bile duydum o yüzden kafaya takmayın daha çok günler var
hlnrr Htcmommyy2125 çok teşekkür ederim 🌸Hamile yogası yapıyorum, her gün yürüyüşte yapıyorum aslında ama şuanlık makat durmayı tercih ediyor diyelim ☺️ forumda ki gebelerden de bu durumu yaşayıp dönenler oldu mu onu merak ettim aslında 🙏🏻
hlnrr begumergunn Bakalım bizim minik beyin keyfi ne zaman isteyecek 😄 Dediğiniz gibi daha zamanı var yeter ki sağlıklı olsunlar ☺️🙏🏻
gizemb0 hlnrr Benim arkadaşımın 36.haftada dönmüştü o yüzden hiç belli olmaz bebek isterse son an bile dönebilir boşverin hamileliğin keyfini çıkarın onunla aynı bedende son haftalarınız 🥹
hlnrr gizemb0 gizemb0 evet daha zamanımız var ve her anın keyfini çıkarmaya çalışıyorum bu günleri özleyeceğim 🥹🥲