dilanyorukoglu1206 21.haftadayım bir haftadır bebeğimi hiç hissetmedim bulantılarım da yok korkuyorum bu durumu yaşayan var mı yardımcı olursanız sevinirim
Elisa0110 dilanyorukoglu1206 böyle bir durum da burda ki kimse yardımcı olamaz ki canım senin Bi an önce doktoruna gitmen lazım. Şimdi sana normal desek Allah korusun farklı Bi durum varsa çok büyük ihmalkarlık ve vebale girmek olur onun için ya acile git ya da yarın gidebiliyorsan veya telefonla ulaşabiliyorsan doktoruna bu durumu bildir. Hem içinde rahat eder
burcuo dilanyorukoglu1206 Gündüz fark etmesi bazen zor oluyor, uzanınca 1 saat falan dinlendiğinizde de mi hissetmediniz acaba? Yemek yiyip uzanınca hissetmesi daha bariz oluyor. Ama onlara rağmen hissetmedim diyorsanız beklemeden gitmelisiniz.
whsh dilanyorukoglu1206 hareketleri daha önceden vardı dimi Bir hafta çok uzun süre acile gidin zaten direk muane yapılır
wind 1 hafta çok ama çok uzun bir süre. Nasıl bu kadar dayandınız anlamadım. Yanlış bir şey ya da kırıcı bir şey söylemek istemem ama fazla rahat davranmışsınız. Bence hiç hissetmediyseniz acile gidin direk. Hiç normal değil
kvsr1603 dilanyorukoglu1206 bulantı geçmiş olmadı normal olabilir ama 1 hafta hiç bir şekilde hissetmemek normal değil bende 21 haftalığım mutlaka yattığında filan bir iki kıpırdaması lazım